Diet Cara Lisa Surihani

Diet Cara Lisa Surihani. Walau bagaimanapun, diet ini membenarkan pengamalnya untuk minum air sepanjang tempoh berpuasa bagi mengelakkan. Berikut adalah empat tips kuruskan badan yang diamalkan lisa surihani: ‘Intermittent Fasting’ Diet Kuruskan Badan Ikut Sunnah …

Diet Cara Lisa Surihani. Walau bagaimanapun, diet ini membenarkan pengamalnya untuk minum air sepanjang tempoh berpuasa bagi mengelakkan. Berikut adalah empat tips kuruskan badan yang diamalkan lisa surihani:

‘Intermittent Fasting’ Diet Kuruskan Badan Ikut Sunnah
‘Intermittent Fasting’ Diet Kuruskan Badan Ikut Sunnah from www.pinterest.com

Intermittent fasting juga membantu tubuh mengawal tekanan darah dan kolesterol kerana tubuh melakukan pembakaran lemak yang lebih efektif semasa berpuasa, serta membuatkan hormon insulin. Jom kita baca tips yang dikongsikan oleh selebriti lisa surihani yang mengamalkan gaya hidup sihat sehingga berjaya menurunkan berat badannya sebanyak 11kg. Intermittent fasting adalah diet dengan cara.

Namun hakikatnya, ramai tidak mampu menuntut berat.

Suatu ketika dulu (ketika bertugas di ibu pejabat kuala lumpur), makan dan pantry sangat menjadi sahabat baik cekyat. Salute dengan usaha dan semangat lisa surihani! Lisa surihani pun guna cara ini!

Lisa telah memuat naik beberapa tips yang diamalkannya bagi mengurangkan berat badan.

Mana tidaknya, suatu ketika dulu dia pernah mengalami masalah berat badan selepas melahirkan anak. Siti aniza basir juga telah membuat satu perkongsian tentang intermittent fasting dalam laman facebook peribadinya. Diambil daripada nama penciptanya, dr robert atkins, diet ini sangat popular bukan sahaja di malaysia malah di seluruh dunia.

Ada juga buat sebagai gaya hidup, contohnya lisa surihani.

Tak mahu turun berat badan terlalu cepat, ini diet sihat lisa surihani! Lisa telah memuat naik beberapa tips yang diamalkannya bagi mengurangkan berat badan. Namun hakikatnya, ramai tidak mampu menuntut berat badan.

Ada yang buat untuk tujuan kesihatan.

Intermittent fasting adalah diet dengan cara. Walaubagaimanapun, menurut lisa, tips yang diamalkannya ini walaupun berkesan buatnya namun mungkin tidak sesuai untuk orang lain. Jom kita baca tips yang dikongsikan oleh selebriti lisa surihani yang mengamalkan gaya hidup sihat sehingga berjaya menurunkan berat badannya sebanyak 11kg.

Telah terbukti dalam kajian bahawa puasa adalah diet terbaik.

Bertukar kepada beras herba ponni. Berikut adalah empat tips kuruskan badan yang diamalkan lisa surihani: Biasanya intermittent fasting ini menganjurkan pengamalnya untuk.

Tinggalkan komentar